Home
> >

bianchi pista concept 2006 (custom VISP)

assess the bike is not for the price, but rather how we use it as a sport and transportation, see the benefits, not price and appearance

Frame:
visp 2010

Fork/Headset:
token

Crankset/Bottom Bracket:
miche advance 46T

Pedals:
mks sylvan gold series

Drivetrain/Cog/Chainring/Chain:
cog dura ace 15T NJS/miche primato/YBN halflink

Handlebars/Stem:
Nitto B123 crmo NJS

Saddle/Seatpost:
ness carbon series/miche supertype gold

Front Wheel/Hub/Tire:
miche hub/maxxis detonator

Rear Wheel/Hub/Tire:
miche hub/H+son/vittoria rando

Accessories:
toe clip and straps cinelli bartape bianchi

Added by konde. Last updated about 11 years ago.

Latest 22 Comments

Show all 46 comments

Anday

Anday says:

why would you even do this?

Posted almost 11 years ago

BRNDNLPZ

BRNDNLPZ says:

+1

Posted over 10 years ago

konde

konde says:

Kalo comment baca dulu bawahnya sih..bosen bales pertanyaan yang sama

Posted over 10 years ago

Fadhian

Fadhian says:

nice "paint job"

Posted almost 11 years ago

tian

tian says:

nice build and paint job bro! ngakak abis ane liat komen2annya sama bule maho bego bin tolol di bawah.. hha..

Posted almost 11 years ago

aditya

aditya says:

kocak baca comment2nya , ga terima banget ya tu bule , pedah2 kita sendiri , ya suka2 kita , haha

Posted almost 11 years ago

konde

konde says:

Hahaha
BT kali dia

Posted almost 11 years ago

aditya

aditya says:

haha mungkin ,

Posted almost 11 years ago

aditya

aditya says:

berapa nih om repain plus decalnya

Posted almost 11 years ago

konde

konde says:

nanggepin bule comment ga jelas..sirik bgt dia sama speda CUSTOM paint..udah jelas di bilang custom.tolol apa bego sih..

Posted about 11 years ago

TexasKing

TexasKing says:

Call me a hater but this make no sense at all!

Posted about 11 years ago

dade

dade says:

paling sama curut juga takut

Posted about 11 years ago

konde

konde says:

i call you MAHO aja dah.. :p

Posted about 11 years ago

TexasKing

TexasKing says:

a fish is a fish

Posted about 11 years ago

dade

dade says:

ayam ya ayam

Posted about 11 years ago

konde

konde says:

maho ya maho

Posted about 11 years ago

TexasKing

TexasKing says:

pistas ini imitasi bodoh yang bukan frame yang sama kenapa mencoba untuk membuatnya terlihat seperti itu?

Posted about 11 years ago

dade

dade says:

bang bule,udah sih suka2 orang..kalo dijual ngaku2 asli baru penipuan,selama di pake sendiri dan ngga ngerugiin orang lain mah biarin aja,peleh lo kuntet.

Posted about 11 years ago

konde

konde says:

Suka-suka gue lah..yg penting gue ga bilang ini asli..udah jelas beda lah..mirip doang..maho dasar..

Posted about 11 years ago

TexasKing

TexasKing says:

small fries to a BIG MAC!

Posted about 11 years ago

dade

dade says:

gue ketoprak aja

Posted about 11 years ago

konde

konde says:

gue MSG aja deh day.

Posted about 11 years ago

Show 24 more comments