Home
> >

Colossi Low Pro - Indonesia

It took me 8 months for this frame and very-very worth it! Say hello to Colossi Low Pro from Indonesia :)

Frame:
Colossi Low Pro

Fork/Headset:
Alpina / Cane Creek

Crankset/Bottom Bracket:
SRAM Omnium / GXP

Pedals:
Look Keo Easy

Drivetrain/Cog/Chainring/Chain:
48 x 17 / Eight Inch / Truvativ / HKK Vertex Blue

Handlebars/Stem:
Cinelli Pepper + Oury / Cinelli Pista

Saddle/Seatpost:
Selle Flite Titanium / Thomson

Front Wheel/Hub/Tire:
Mavic Ellipse / Vittoria Randonneur

Rear Wheel/Hub/Tire:
Velocity Deep V 36H / Phil Wood 36 H / CST

Added by oky20. Last updated about 6 years ago.

Latest 20 Comments

Show all 57 comments

anggadoxx

anggadoxx says:

Main lagi ky!

Posted almost 5 years ago

Murrell

Murrell says:

Probably my favorite frame on PR. Love this frame to begin with and the color is just amazing. great work.

Posted over 5 years ago

pwebb88

pwebb88 says:

beautiful paint job. Did the factory do that for you? If so how much extra did they charge ya?

Posted almost 6 years ago

biblicalFixies

biblicalFixies says:

what size frame.. love it!

Posted about 6 years ago

tionugroho

tionugroho says:

jheez sick bike bruv! im planning to get this frame as well, hopefully i can save up from my part time job haha btw kapan2 rame2 ke uk dong riding disini alus haha

Posted about 6 years ago

fafahadyan

fafahadyan says:

gokil nih banget paint job nya colossi, ditambah sama pemilihan part yang oke jadi bikin ini sepeda jadi sepeda idaman broo haha

Posted about 6 years ago

oky20

oky20 says:

Hahaha order lah bro :p thanks anyway

Posted about 6 years ago

PandaBear

PandaBear says:

Rad paint job..

Posted about 6 years ago

nicolas

nicolas says:

cakep! ada rencana pake drop?:)

Posted about 6 years ago

oky20

oky20 says:

Haha belom sih. Cmn buat goes santai doang

Posted about 6 years ago

Firman1912

Firman1912 says:

colossinya nice mas.
Btw, geo-nya lebih ke mash/kagero apa ke lo-pro, mas?
makasi.

Posted over 6 years ago

oky20

oky20 says:

lebih ke mash/kagero sih, semi pursuit

Posted over 6 years ago

areskysky

areskysky says:

wey sadis sekaranggg! kapan ride lgi ky? gw udh ilang contact2 padaan..

Posted over 6 years ago

oky20

oky20 says:

Insya allah tiap minggu ky. masih rame kok

Posted over 6 years ago

bajuz

bajuz says:

great and clean bike . fab!

Posted over 6 years ago

oky20

oky20 says:

Thank you !

Posted over 6 years ago

felixsusanto

felixsusanto says:

CONGRATS brohh finally sampe juga yah di tanah air ;) nice build anyway .. alpina ny dapet drmn tuuuhh ?

Posted over 6 years ago

oky20

oky20 says:

Beli dari sini lix, kebetulan ada yg punya tp gak jadi pake masih new. haha dpt 1.2jt lix

Posted over 6 years ago

felixsusanto

felixsusanto says:

wiih bgs bgt harganyaa , kapan bsa punya yahh .. ini frame yg dr kmrn ituu gw bntu cntct"in robert juga kan ya ky ,, akhirnya bner" sampe yahh

Posted over 6 years ago

oky20

oky20 says:

Hahaha iya jd dia nitip tmnnya pas di aussie lg diskon. Jadi dpt murah alpinanya. Skrg sih ga dpt kayanya sgitu.

Anyway thanks ya udh bantuin, akhirnya kesampean juga punya frame ini

Posted over 6 years ago

Show 37 more comments